Ceapă Roșie Murată
Ceapa roșie murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. Un amestec de oțet de vin, zahăr, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapă Roșie Murată, Cum să: ceapă roșie murată, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de ceapă într-un castron mediu. Aducețiurmătoarele 5 ingrediente pentru a fierbe în medii greiratiță; se toarnă peste ceapă în castron. Capac; se răcește la temperatura camerei. Chill overnight.DO înainte: se poate face cu 3 săptămâni înainte.Păstrați la rece.
Scurgeți înainte de servire.