Ceapă perlată glazurată și morcovi pentru copii

Ceapa perlată glazurată și morcovii pentru bebeluși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi și ceapă perlată, Fenicul Fiert, Morcovi Și Ceapă Perlată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere. Între timp, curățați morcovii și tăiați blaturile la 1/2 in.
Se fierbe ceapa 3 minute; se scurge și se răcește într-un castron mare de apă rece până când nu mai este cald.
Tăiați capetele rădăcinii și curățați-le (adesea vor ieși doar din piele).
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați ceapa, morcovii, zahărul, untul, sarea și suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea legumelor. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, 5 minute.
Descoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa și morcovii încep să se rumenească și sunt fragede, cu 5 până la 10 minute mai mult.