Ceapă perlată glazurată cu stafide și migdale

Ceapă perlată glazurată cu stafide și migdale
Ceapa perlată glazurată cu stafide și migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de oțet de vin, migdale tăiate, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată, și Sparanghel aburit cu ceapă roșie, migdale și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți 3 minute pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se scurge și se răcește ușor.
4
Tăiați capetele rădăcinii din ceapă. Strângeți ceapa la capătul tulpinii (ceapa va aluneca din piei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Combinați ceapa perlată, sherry, stafidele, mierea, apa, untul sau margarina și cimbru într-o tigaie mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foarte scăzută și acoperiți. Se fierbe până se evaporă lichidul și ceapa începe să se caramelizeze, amestecând des, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
UntUnt
StafideStafide
CeapăCeapă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MiereMiere
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc. Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.
8
Se amestecă migdalele și oțetul în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
OțetOțet
CeapăCeapă
9
Adăugați câteva lingurițe de apă dacă amestecul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista