Ceapa perlată glazurată cu stafide și migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de oțet de vin, migdale tăiate, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată, și Sparanghel aburit cu ceapă roșie, migdale și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți 3 minute pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se scurge și se răcește ușor.
4
Tăiați capetele rădăcinii din ceapă. Strângeți ceapa la capătul tulpinii (ceapa va aluneca din piei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Combinați ceapa perlată, sherry, stafidele, mierea, apa, untul sau margarina și cimbru într-o tigaie mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foarte scăzută și acoperiți. Se fierbe până se evaporă lichidul și ceapa începe să se caramelizeze, amestecând des, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Perlată
Unt
Stafide
Ceapă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Miere
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc. Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.
8
Se amestecă migdalele și oțetul în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Oțet
Ceapă
9
Adăugați câteva lingurițe de apă dacă amestecul este prea uscat.