Ceapă murată, brânză albastră și salată de fructe de pădure

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ceapa murată, brânza albastră și salata de fructe de pădure ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză, oțet de sherry, ceapă subțire vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sparanghel, Sfeclă Murată Și Brânză Albastră, Salată de Kale cu brânză albastră + morcovi murați, și Salată de andive și rucola cu ceapă murată și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de apă, 2 linguri de oțet și 1 lingură de agave într-un castron mic.
Adăugați ceapă; aruncați pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei timp de 30 de minute; scurgere.
Combinați restul de 2 linguri de oțet, restul de 1 linguriță de agave, muștar, piper și sare într-un castron mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Adăugați verdeață de salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de ceapă, 1 lingură de brânză și aproximativ 6 zmeură.