Ceapă Murată

Ceapă Murată
Ceapa murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare kosher, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cum să: ceapă roșie murată, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați ceapa în amestecul de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 2 ore, amestecând ocazional.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista