Ceapă Glazurată
Ceapa glazurată este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de unt, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă albă-ceapă glazurată, Ceapă Roșie Glazurată Balsamic, și Ceapă Roșie Perlată Glazurată.
Instrucțiuni
Puneți ceapa clocotită într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Se amestecă împreună untul și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste ceapă.
Coaceți la 425 timp de 15 minute.