Ceapă Glazurată

Ceapă Glazurată
Ceapa glazurată este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de unt, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă albă-ceapă glazurată, Ceapă Roșie Glazurată Balsamic, și Ceapă Roșie Perlată Glazurată.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa clocotită într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă împreună untul și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista