Ceapă Festivă
Ceapa festivă este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 246 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Festivă, Baie Festivă, și Festiv.
Instrucțiuni
Sotati ceapa in unt sau margarina pana cand este transparenta.
Se pune în vas de copt de 2 litri.
Într-un castron mic, bateți bine ouăle. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă amestecul peste ceapă și se presară brânză.
Coaceți, neacoperit, la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 20 de minute.