Ceapă Festivă

Ceapă Festivă
Ceapa festivă este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 246 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Festivă, Baie Festivă, și Festiv.

Instrucțiuni

1
Sotati ceapa in unt sau margarina pana cand este transparenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
2
Se pune în vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mic, bateți bine ouăle. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul peste ceapă și se presară brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
5
Coaceți, neacoperit, la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista