Ceapă dulce și acră în stil Roman
Ceapa dulce și acră în stil Roman este o fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 148 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți suc de portocale, slănină tăiată în centru, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie.
Așezați tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 18 minute sau pana cand este foarte frageda si se rumeneste.
Scoateți ceapa din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc de portocale și următoarele 6 ingrediente la tigaie; amestecați bine. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 1 minut. Întoarceți ceapa în tigaie; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Se ia de pe foc; se presară cu slănină.
Serviți cald sau la temperatura camerei.