Ceapă dulce și acră
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, ceapa dulce și acru ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 156 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa perla, sare, miere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră.
Instrucțiuni
Curățați ceapa: cea mai grea parte a acestei rețete este decojirea cepei. Dacă utilizați ceapă perlată sau cipollini mici, albiți-le în apă clocotită timp de aproximativ un minut și apoi scufundați-le în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Tăiați capetele rădăcinii și tulpinii, iar pielea de hârtie ar trebui să alunece imediat.
Dacă utilizați ceapa clocotită mai mare, așa cum am făcut aici, feliați capătul tulpinii de pe ceapă și curățați-o așa cum ați face o ceapă normală.
Fierbeți ceapa: aduceți o oală cu apă sărată la fierbere și fierbeți ceapa timp de 4-10 minute sau până când sunt fragede. Ceapa mai mică va avea nevoie de mai puțin timp. Le vrei al dente, nu moi, pentru că vor găti puțin mai mult în tigaie.
Se scurge bine ceapa și se lasă deoparte.
Se prăjește ceapa: se pune o tigaie fierbinte la foc mediu-mare și se adaugă uleiul de măsline.
Lăsați uleiul de măsline să se încălzească un minut sau două și adăugați ceapa. Vor scuipa puțin pentru că sunt plini de umiditate.
Lăsați-i să sfârâie până obțineți niște rumenire pe câteva părți ale cepei, aproximativ 4-5 minute.
Adăugați amestecul de miere și oțet în tigaie: între timp, amestecați energic mierea și oțetul până când mierea se dizolvă.
Adăugați-l în tigaie. Va scuipa și va sfârâi violent. Întoarceți ceapa pentru a acoperi cu amestecul și reduceți focul la mediu.
Lăsați amestecul de oțet-miere să fiarbă până la un sirop gros. Întoarceți ceapa des pentru a acoperi uniform.
Serviți fierbinte sau la temperatura camerei, cu puțină stropire de sare fantezie precum fleur de sel, dacă aveți.