Ceapă dulce prăjită cu brânză albastră Cabrales
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa dulce prăjită cu brânză albastră Cabrales. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, cabrale, vidalia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ceapă dulce prăjită cu brânză albastră Cabrales, Cartofi prăjiți și ceapă cu brânză albastră, și Pui Cu Sos De Bivoliță Și Dip De Brânză Albastră Cu Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Aranjați ceapa într-un singur strat pe foaia de copt cu margini; stropiți 1/4 cană de ulei de măsline; întoarceți ceapa pentru a acoperi.
Se presară cu sare. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc pe margini, întorcându-se la fiecare 15 minute, aproximativ 1 oră.
Se presară sare și piper. Mișto. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Presară brânză peste ceapă.
Stropiți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, apoi oțet peste brânză și ceapă.
Se presară migdale, apoi arpagic și se servește.