Ceapă De Unt Maro Prăjită Uscat
Ceapa de unt maro prăjită la uscat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 290 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, ceapă, ceapă cipolline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă De Unt Maro Prăjită Uscat, Suc de ghindă prăjită cu zahăr brun și ananas cu unt brun condimentat, și Muștar și zahăr brun-șuncă frecată cu ceapă prăjită balsamică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați ceapa albă, ceapa cipolline mai mare și șalota aproape în jumătate, lăsând capetele rădăcinii intacte. Îndepărtați fiecaredeschideți ușor pentru a expune părțile tăiate.
Așezați ceapa albă cu rădăcina în jos într-o tigaie de prăjire cu folie și prăjiți până când începeți să se înmoaie și să se rumenească, 75-90 de minute.
Adăugați ceapa și șalotele cipolline pentru prăjirea pan rădăcină se termină în jos și se prăjescpână când toate ceapa și șalotele sunt moi și profund colorate, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Chiar înainte ca ceapa să termine de gătit,topiți untul într-o cratiță mică și gătiți, învârtindu-se ocazional, până când untul estemaro și miroase a nucă, 5-8 minute.
Lasăse răcește ușor; se amestecă în oțet și se condimenteazăunt brun cu sare.
Împărțiți ceapa și șalotele între farfurii,lăsând piei; lingura unt brun peste.