Ceapă Cremă De Muștar Gratinată

Ceapă Cremă De Muștar Gratinată
Ceapa cremă de muștar gratinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, muștar dijon, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă cremă II, Ceapă Cremă, și Ceapă Cremă.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa intr-o oala mare si grea cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 4 litri de apa) pana se inmoaie, 25 pana la 30 de minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți (oală de rezervă). Se răcește ceapa pentru a se încălzi, apoi coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Topiți untul în oală uscată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți în apă de gătit rezervată, lapte și Sherry și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți muștar, nucșoară și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați ceapa la sos și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Transferați ceapa cremă în vasul de copt și presărați uniform cu brânză. Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură până când vârful este maro auriu și clocotește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Ceapa cremă, fără brânză, poate fi făcută (dar nu gratinată) cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Se aduce la temperatura camerei, apoi se reîncălzește într-un cuptor de 400 km f cu aproximativ 20 de minute înainte de a stropi cu brânză și a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista