Ceapă coaptă Peppery cu salvie și Gruyeukroukre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa coaptă piperată cu salvie și Gruyulincroyre. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ceapă Roșie Piperată, Fripturi cu ceapă piperată, și Kebaburi de vită piperate cu ceapă perlată fiartă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați ceapa, tăiați părțile în sus, într-un singur strat într-un vas de copt superficial de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Ungeți vârfurile de ceapă cu ulei; se presară cu piper și sare.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute.
Adăugați bulion și sos de soia; coaceți 1 oră, ungând la fiecare 15 minute.
Presărați salvie și brânză uniform peste ceapă.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.