Ceapă caramelizată și Quesadillas cu brânză albastră

Ceapa caramelizată și quesadillas brânză albastră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, tortilla de făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Ceapă caramelizată, smochine și ștrudel cu brânză albastră, Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată, și Brânză albastră și biscuiți de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare grea la foc mic.
Adăugați ceapa, sarea, piperul și rozmarinul. Se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale, 20 până la 25 de minute. Descoperiți tigaia, presărați zahărul peste ceapă și amestecați pentru a combina. Ridicați focul la mediu și gătiți, neacoperit, amestecând des, până când ceapa are o culoare aurie uniformă, 12 până la 15 minute. (
Adăugați un pic de apă dacă tigaia devine prea uscată.)
Preîncălziți grătarul la mediu-scăzut.
Așezați tortilele pe o suprafață plană și întindeți amestecul de ceapă uniform pe jumătatea inferioară a fiecăruia.
Presărați brânză peste ceapă și pliați jumătatea superioară a fiecărei tortilla în jos peste umplutură, apăsând ușor pentru a adera.
Puneți quesadillas pe grătar și gătiți până se rumenesc ușor și brânza s-a topit, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 5 minute.
Tăiați fiecare quesadilla în 3 pene.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.