Ceapă caramelizată, Gruyulincroyre și slănină răspândită
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ceapa caramelizată, Gruyulincrucre și răspândirea slăninii ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de slănină, maioneză de canola, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Dip fierbinte de ceapă caramelizată cu slănină și Gruyulincrucrore, Gruyere caldă, slănină și ceapă caramelizată, și Ceapa Caramelizata, Gruyere + Bacon Ardei Pizza Din Grau Integral.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Înveliți ușor tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional. Se răcește ușor.
Rezervați 2 linguri de brânză.
Combinați brânza rămasă, ceapa caramelizată, 1 lingură de arpagic și ingredientele rămase într-un castron mediu.
Transferați amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 1 litru acoperit ușor cu spray de gătit.
Se presară cu 2 linguri de brânză rezervate.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Se presară cu restul de 1 lingură de arpagic.