Ceapă balsamică la grătar cu chutney de ananas

Ceapa balsamică la grătar cu chutney de ananas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet balsamic, Ananas în suc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Brânză la grătar în interior cu chutney de smochine și ceapă caramelizată, Brânză la grătar cu ceapă balsamică, și Fripturi la grătar cu ceapă balsamică.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa și feliați fiecare în 4 felii.
Așezați feliile de ceapă într - un singur strat într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 5 minute.
În timp ce ceapa gătește, combinați chutney și ananas; se amestecă bine. Pune deoparte.
Scoateți feliile de ceapă din vas și așezați într-un singur strat pe 2 bucăți mari de folie de aluminiu acoperite cu spray de gătit.
Ungeți feliile de ceapă uniform cu jumătate de oțet; înfășurați bine în folie de aluminiu.
Puneți pachetele de folie, coaseți părțile laterale în jos, pe grătarul pe cărbuni fierbinți (350 până la 400). Grătar, acoperit, 10 minute; întoarceți pachetele. Deschideți pachetele și periați feliile de ceapă uniform cu oțetul rămas. Topiți fiecare felie cu 1 lingură de amestec de chutney. Înfășurați ușor felii; grătați 5 minute suplimentare sau până când ceapa este glazurată și crocantă.