Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Ceapa vidaliană umplută cu Pilaf de orez-linte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, pastă de roșii, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă Vidaliană Umplută La Cuptor, Pilaf de linte și orez, și Orez Brun Curry La Cuptor Și Pilaf De Linte.
Instrucțiuni
1
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe vârfuri și puneți părțile tăiate deoparte.
2
Puneți ceapa pe foaia de copt și dați-le un spray foarte rapid de ulei de măsline (acest lucru îi ajută să nu se ardă, dar nu este esențial).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se presară cu puțină sare (dacă se folosește) și se macină puțin piper negru peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Coaceți-le până se înmoaie și ușor caramelizate în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Lăsați cuptorul pornit, reducând focul la 350 F. În timp ce ceapa se coace, pregătiți pilaful. Tăiați orice este utilizabil din blaturile de ceapă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Încălziți o cratiță grea cu un blat strâns sau un aragaz de orez pulverizat ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați orezul și pasta de roșii și gătiți, amestecând, încă un minut. Dacă utilizați un aragaz pentru orez, adăugați 2 3/4 cană de apă; dacă gătiți pe aragaz, folosiți 2 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați condimentele, lintea și sarea și amestecați pentru a se combina bine. Acoperiți, dați focul la minim și gătiți timp de 30 de minute. Opriți sau scoateți-l de pe foc. Când ceapa este suficient de rece pentru a se descurca, îndepărtați-le centrele împingând în sus de jos; asigurați-vă că lăsați o coajă de cel puțin 2 sau 3 straturi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Tăiați un pic din Centrul cepei și întoarceți-l la ceapă pentru a sigila fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Așezați ceapa într-un vas de copt mare, acoperit, care a fost ușor Uns cu ulei. Tăiați centrele de ceapă și adăugați-le, stafidele și nucile de pin în amestecul de orez. Verificați orezul-ar trebui să aibă încă puțină apă în el. Dacă nu, adăugați 1/4 cană de apă. Puneți amestecul de orez în ceapă, apăsând pentru a-l împacheta și așezându-l ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Stropiți 1 lingură de apă peste partea superioară a fiecărei cepe și puneți 2 linguri de apă în fundul vasului de copt. Acoperiți bine și puneți-l în cuptor. (Dacă mai aveți amestec de orez, puneți-l într-un alt vas de copt acoperit și coaceți-l împreună cu ceapa.) Verificați după 20 de minute pentru a vedea dacă orezul este fraged și nu prea uscat; dacă nu este complet gătit, readuceți-l la cuptor pentru 5-10 minute, adăugând puțină apă fierbinte dacă este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper