Ceapa Vidalia umplută cu Pilaf de orez-linte

Ceapa Vidalia umplută cu Pilaf de orez-linte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Ceapa vidaliană umplută cu Pilaf de orez-linte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, pastă de roșii, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă Vidaliană Umplută La Cuptor, Pilaf de linte și orez, și Orez Brun Curry La Cuptor Și Pilaf De Linte.

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe vârfuri și puneți părțile tăiate deoparte.
2
Puneți ceapa pe foaia de copt și dați-le un spray foarte rapid de ulei de măsline (acest lucru îi ajută să nu se ardă, dar nu este esențial).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se presară cu puțină sare (dacă se folosește) și se macină puțin piper negru peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Coaceți-le până se înmoaie și ușor caramelizate în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Lăsați cuptorul pornit, reducând focul la 350 F. În timp ce ceapa se coace, pregătiți pilaful. Tăiați orice este utilizabil din blaturile de ceapă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți o cratiță grea cu un blat strâns sau un aragaz de orez pulverizat ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați orezul și pasta de roșii și gătiți, amestecând, încă un minut. Dacă utilizați un aragaz pentru orez, adăugați 2 3/4 cană de apă; dacă gătiți pe aragaz, folosiți 2 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați condimentele, lintea și sarea și amestecați pentru a se combina bine. Acoperiți, dați focul la minim și gătiți timp de 30 de minute. Opriți sau scoateți-l de pe foc. Când ceapa este suficient de rece pentru a se descurca, îndepărtați-le centrele împingând în sus de jos; asigurați-vă că lăsați o coajă de cel puțin 2 sau 3 straturi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Tăiați un pic din Centrul cepei și întoarceți-l la ceapă pentru a sigila fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Așezați ceapa într-un vas de copt mare, acoperit, care a fost ușor Uns cu ulei. Tăiați centrele de ceapă și adăugați-le, stafidele și nucile de pin în amestecul de orez. Verificați orezul-ar trebui să aibă încă puțină apă în el. Dacă nu, adăugați 1/4 cană de apă. Puneți amestecul de orez în ceapă, apăsând pentru a-l împacheta și așezându-l ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Stropiți 1 lingură de apă peste partea superioară a fiecărei cepe și puneți 2 linguri de apă în fundul vasului de copt. Acoperiți bine și puneți-l în cuptor. (Dacă mai aveți amestec de orez, puneți-l într-un alt vas de copt acoperit și coaceți-l împreună cu ceapa.) Verificați după 20 de minute pentru a vedea dacă orezul este fraged și nu prea uscat; dacă nu este complet gătit, readuceți-l la cuptor pentru 5-10 minute, adăugând puțină apă fierbinte dacă este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Servește 4.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista