Ceapa savuroasa si spanac

Ceapa savuroasa si spanac
Reteta Ceapa savuroasa si spanac se poate face in aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 171 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sare și piper, smântână grea pentru frișcă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ceapă perlă glazurată sărată, Sos de curcan sărat cu ciuperci și ceapă și Cheesecake sarat cu iaurt cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
2
Într-o cratiță, căliți usturoiul în 2 linguri de unt timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul se ofilește și lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și smântână. Se amestecă sarea, piperul și ceapa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
4
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 2 litri. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Combinați pesmetul și brânza rămasă; se presara peste amestecul de ceapa. Se unge cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista