Ceapa savuroasa si spanac
Reteta Ceapa savuroasa si spanac se poate face in aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 171 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sare și piper, smântână grea pentru frișcă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ceapă perlă glazurată sărată, Sos de curcan sărat cu ciuperci și ceapă și Cheesecake sarat cu iaurt cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine si se da deoparte.
Într-o cratiță, căliți usturoiul în 2 linguri de unt timp de 1-2 minute.
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul se ofilește și lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și smântână. Se amestecă sarea, piperul și ceapa rezervată.
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 2 litri. vas de copt.
Combinați pesmetul și brânza rămasă; se presara peste amestecul de ceapa. Se unge cu untul rămas.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Serviți cu o lingură cu fantă.