Ceapa Parmezan Ciuperci Umplute

Ceapa Parmezan Ciuperci Umplute
Ceapa parmezan Ciuperci umplute ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Parmezan, Ciuperci umplute cu șuncă și parmezan, și Usturoi, Ciuperci Umplute Cu Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Îndepărtați tulpinile. Puneți deoparte capacele de ciuperci. Tăiați bine tulpinile și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați capace de ciuperci; sote 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Înveliți tigaia cu spray de gătit și adăugați tulpini de ciuperci rezervate și ceapă verde; se sotează la foc mediu 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din căldură. Se amestecă pesmetul, parmezanul și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Zdrobiți brânza de capră uniform în capace de ciuperci. Se amestecă amestecul de pesmet uniform în capace de ciuperci peste brânză de capră și se presară uniform cu piper. Aranjați ciupercile pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista