Carne de vită la grătar și fasole ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 419 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, tăiați fasole verde, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încearcă Fasole La Grătar, Fasole La Grătar, și Fasole La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge; se pune într-o Prăjitoare mare unsă sau caserolă. Se amestecă sosul de grătar, ketchup-ul, melasa și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Sifon Crema Dietetica
3/4 Lingurita Melasa
Cereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Adăugați toate fasolea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 30 minute. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.