Ceapa La Gratar Raita

Ceapa La Gratar Raita
Ceapa la gratar Raitan este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, iaurt, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ ceapa raita | cum se face ceapa raita / pyaaz ka raita, Ceapa La Gratar Raita, și Ceapă Raita-Ceapă Prăjită Raita.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți uleiul peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Puneți ceapa pe grătar; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți ceapa pe o tăietură și răciți-o complet; tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Combinați ceapa feliată, castravetele tocat și ingredientele rămase într-un bol mediu; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner
Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner
O ediție minunată a acestui vin, amintind de remarcabila epocă din 2014. Frumos pe bază de plante cu inferențe de piatră. Savuros, cum ar fi prăjirea a 5 pâini diferite într-un singur cuptor. Cruste, ca o friptură. Vinul oferă note de ardei, cardamom și ienibahar. O forță blândă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista