Ceapa Dulce Phyllo Tarte
Dacă 16 cenți pe porție cade în bugetul dvs., dulce ceapa Phyllo Tarte ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, maioneză, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Berry Phyllo Tarte, Pluot Prăjit Phyllo Tarte, și Brie și sparanghel Phyllo Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți ceapa în unt până se înmoaie.
Scoateți din căldură; se răcește ușor.
Într-un castron mic, combinați brânza, ceapa, maioneza, piperul și ceapa. Lingurați o lingură slabă în fiecare coajă de tartă; top cu roșii.
Așezați pe o foaie de copt ung.
Coaceți la 350 de minute timp de 8-10 minute sau până la încălzire.