Ceapa caramelizata cu Pancetta si umplutura de rozmarin

Ceapa caramelizată cu Pancettan și umplutură de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de umplutură condimentată cu ierburi, pancetta, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rozmarin Focaccia umplutura cu Pancetta, Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta, și Ceapă caramelizată și pizza crocantă Pancetta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc bine, amestecând ocazional.
Amestecați pancetta, usturoiul, țelina și rozmarinul în cratiță și gătiți până când pancetta se rumeneste bine, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul și sherry-ul și se încălzește la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc.
Adăugați umplutura și amestecați ușor. Puneți amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 3 litri. Acoperiți caserola.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.