Ceapa caramelizata cu Pancetta si umplutura de rozmarin
Ceapa caramelizată cu Pancettan și umplutură de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de umplutură condimentată cu ierburi, pancetta, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rozmarin Focaccia umplutura cu Pancetta, Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta, și Ceapă caramelizată și pizza crocantă Pancetta.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc bine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Amestecați pancetta, usturoiul, țelina și rozmarinul în cratiță și gătiți până când pancetta se rumeneste bine, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul și sherry-ul și se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Rozmarin
țelină
Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți cratița de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați umplutura și amestecați ușor. Puneți amestecul de umplutură într-o caserolă unsă de 3 litri. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de umplutură este fierbinte.