Ceapa caramelizata cu cimbru
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, ceapa caramelizată cu cimbru ar putea fi un minunat fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. Această garnitură are 65 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Ceapa Caramelizata Cu Reteta De Cimbru, Crostini de brânză cu ceapă caramelizată, mere și cimbru, și Linte Franceză Cu Rădăcini Prăjite, Ceapă Caramelizată Și Cimbru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală sau tigaie cu fund greu, la foc mediu-mare. Curățați și feliați ceapa în rondele în timp ce untul se topește și adăugați-le în oală. Aruncați pentru a acoperi ceapa și condimentați cu sare și piper, după gust. Reduceți focul la mediu și nu acoperiți oala. Vrei ca acești copii să devină maro! Se amestecă ocazional, timp de aproximativ 10 până la 15 minute, apoi se dă focul la mediu-mic. Continuați să amestecați (treceți la o spatulă sau o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite) până când ceapa este rumenită și moale.
Adăugați frunzele de cimbru, aruncați și scoateți-le de pe foc. Acestea se vor păstra timp de 5 zile într-un bol acoperit la frigider. Folosiți resturile cu ouă, deasupra unei salate sau direct din castron cu o furculiță.