Ceai Dulce Tiramis
Tiramis ceai dulce ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 459 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți frișcă, brânză mascarpone, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduce 4 cani de apa la fierbere într-un 3-qt. cratiță grea; adăugați pungi de ceai.
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 10 minute.
Aruncați pungile de ceai.
Adăugați 1 cană de zahăr, amestecând până se dizolvă. Aduceți amestecul de ceai la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, 20 până la 22 de minute sau până când amestecul este redus la 1 cană.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute).
Amestecați împreună brânza mascarpone, pasta de fasole de vanilie și restul de 1/2 cană de zahăr.
Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de brânză.
Separați ladyfingers în jumătate. Aranjați 24 de jumătăți de ladyfinger, cu laturile plate în sus, în partea de jos a unui vas de copt de 11 x 7 inci.
Stropiți cu jumătate de amestec de ceai. Se acoperă cu jumătate de amestec de brânză. Repetați straturile o dată. Acoperiți și răciți 12 ore. Cerneti cacao deasupra chiar inainte de servire.