Ceai dulce Dulce de Leche

Ceai dulce Dulce de Leche
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Ceaiul dulce Dulce de Leche ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 106 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, pliculeț de ceai de dimensiuni familiale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, și ROM Dulce De Leche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță grea; adăugați punga de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură; acoperiți și abrupți 10 minute.
3
Aruncați punga de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
4
Se adaugă zahărul, amestecând până se dizolvă. Aduceți amestecul de ceai la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, încă 10 minute sau până când amestecul devine maro chihlimbar și se reduce la o consistență asemănătoare mierii. Adăugați treptat smântână și gătiți, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
CeaiCeai
5
Amestecul va fi foarte subțire.) Se răcește complet (aproximativ 30 de minute). Acoperiți și răciți 24 de ore. (După răcire, amestecul va avea consistența smântânii grele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista