Ceaiul dulce de piersici ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 76 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piersici, cuburi de gheață, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ceaiul, lămâia și ghimbirul într-un recipient rezistent la căldură și adăugați apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Lămâie
Apă
Ceai
2
Lăsați ceaiul să se absoarbă 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
3
Puneți 4 căni de gheață într-un ulcior, apoi turnați ceai. Amestecați piersicile tăiate cubulețe și zahărul într-un blender până se omogenizează; se amestecă în ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Gheață
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se servește în pahare peste gheața rămasă și se ornează cu felii de mentă și piersică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate