Ceai de mere și condimente
Apple & spice tealoaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 357 calorii. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de portocale, extract de vanillan, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 22%. Rețete similare sunt Biscuiți de mere cu glazură de condimente pentru plăcintă cu mere, Biscuiți de mere cu glazură de condimente pentru plăcintă cu mere, și Ovăz Cu Condimente De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți o cutie de pâine de 900g/2lb și tapetați cu o fâșie de hârtie de copt sau folosiți o căptușeală de tablă de pâine (vezi sfatul, mai jos). Bateți împreună untul și zahărul până devin palide și cremoase, apoi bateți ouăle unul câte unul. Radeți jumătate din măr și amestecați-l în aluat cu vanilia, fructele uscate și migdalele măcinate.
Se amestecă praful de copt, făina și condimentele împreună cu un vârf de sare, apoi se pliază în amestec până se uniformizează. Puneți lingura în tablă și nivelați partea superioară.
Feliați subțire jumătatea de mere rămasă, aruncați cu sucul de lămâie sau portocale, introduceți feliile puțin în aluat, apoi presărați cu încă 1 linguriță de zahăr.
Coaceți timp de 45 de minute, apoi întoarceți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Acoperiți tortul cu folie, apoi coaceți încă 45 de minute până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată. Se răcește în cutie.
Pentru a termina tortul, topiți marmelada sau gemul într-o tigaie mică, sitați pentru a îndepărta orice bulgări, apoi periați-o peste tort pentru a glazura blatul.
Se servește tăiat în felii groase și se întinde cu puțin unt, dacă doriți. Va îngheța până la 1 lună.