Ceai De Mentă Marocan

Ceai De Mentă Marocan
Ceaiul de mentă marocan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, ceai de praf de pușcă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Ceai cu gheață marocan-mentă, Legume Prăjite Cu Mentă Marocană, și Salată marocană de miel cu morcovi și mentă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; acoperiți și abrupți 5 minute. Se strecoară amestecul de ceai printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Notă: Când obțineți ceai liber din pliculețe de ceai, o pungă obișnuită de ceai verde va produce 1 linguriță de frunze de ceai libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
3
evaluare carbo: 0

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista