Ceai De Gheață Portocaliu

Ceai De Gheață Portocaliu
Orange Ice Tean este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan băutură. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 923 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pungi de ceai, gheață, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încearcă Ceai De Gheață Portocaliu, Ceai Cu Gheață De Portocale De Rozmarin, și O vizită la plantația de ceai Charleston + ceai cu gheață cu miere lămâie ghimbir cuburi de gheață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un ulcior de 60 de uncii (7 1/2 căni)
3
Pentru sirop: într-o cratiță mică, aduceți sucul de portocale și zahărul la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se răcește timp de 20 de minute.
5
Pentru ceai: într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați pungile de ceai și scoateți tigaia de pe foc. Lăsați ceaiul să se absoarbă și să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
8
Se toarnă ceaiul și siropul într-un ulcior și se dă la frigider până sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
CeaiCeai
1
Se toarnă apa spumantă în ulcior și se adaugă feliile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
2
Se toarnă ceaiul în 4 pahare umplute cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
CeaiCeai
3
Se ornează cu mentă proaspătă sau busuioc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista