Ceai De Afine Tangy

Ceai De Afine Tangy
Ceaiul de afine Tangy ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 47 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceai portocaliu pekoe, fâșii de coajă portocalie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos De Afine Picant, Gust De Afine Picant, și Sos De Afine Picant.

Instrucțiuni

1
Combinați afine, zahăr, ceai de pekoe portocaliu și benzi de coajă portocalie într-o cratiță grea nereactivă. Acoperiți cu apă; aduceți la foc mic. Simmer 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste o cană de măsurare lichidă; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista