Ceai Cu Gheață De Rodie

Ceai Cu Gheață De Rodie
Ceaiul cu gheață de rodie ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru $17.6 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de zahăr brun, suc de afine, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Hibiscus-Ceai Cu Gheață De Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, zdrobiți sau încurcați sucurile de lămâie și lime cu zahărul brun, amestecând sucurile și zahărul împreună. Apoi, felie subțire câteva frunze de menta și se adaugă la sucuri. Apoi adăugați ceaiul dulce, sucul de rodie și sucul de afine și amestecați bine. După amestecare, serviți peste gheață și garnisiți cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Ceai DulceCeai Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista