Ceai cu gheață de lămâie-ghimbir cu cuburi de fructe de pădure
Ceaiul cu gheață de lămâie-ghimbir cu cuburi de fructe de pădure ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 76 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână crengute de mentă, miere, pungi de ceai și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 21 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ O vizită la plantația de ceai Charleston + ceai înghețat cu miere lămâie ghimbir cuburi de gheață, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea.
Instrucțiuni
Așezați aproximativ 4 zmeură în fiecare compartiment al unei tăvi cu cuburi de gheață, cu 6 ore înainte de a servi ceai cu gheață. Umpleți cu apă și înghețați.
Puneți miere, 2 căni de apă și ghimbir într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic timp de 5 minute.
Scoateți din căldură și adăugați pungi de ceai.
Lăsați amestecul să se absoarbă cel puțin 30 de minute și până la 1 oră, apoi strecurați solidele.
Într-un ulcior combinați lichidul strecurat cu 6 căni de apă și suc de lămâie. Se răcește în frigider.
Pentru a servi, așezați 3 cuburi de gheață într-un pahar înalt și turnați ceai cu gheață peste cuburi.
Garnisiți cu felii de lămâie și crengute de mentă.