Ceai Chai Latte
Nevoie de o băutură fără gluten? Chai Tea Latte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, lapte, pliculețe individuale de ceai și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ceai Chai Latte, Amestec De Ceai Chai Latte, și Ceai Chai Latte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pungile de ceai, scorțișoara, ghimbirul și ienibaharul în filtrul de cafea al unei cafetiere cu picurare.
Adăugați apă; preparați conform instrucțiunilor producătorului.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați laptele, zahărul brun și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste si zaharul se dizolva.
Se toarnă amestecul de lapte în Căni; se amestecă ceaiul. Dollop cu topping biciuit și presărați cu nucșoară, dacă doriți.