Ceai Afumat Sturion

Ceai Afumat Sturion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați sturionul afumat cu ceai. O porție conține 582 calorii, 10g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 3 și costă $6.68 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, coriandru măcinat, ceai rusesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Sturion marinat cu salată de năut marocan, Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă, și Creveți bătuți cu lapte bătut cu Caviar de sturion din California și Creme Fraiche peste varză de mazăre și salată de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Marinați sturionul în ulei de măsline, coriandru, șalotă și mărar timp de 8 ore, la frigider. Înmuiați ceaiul și chipsurile de măr în apă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
CeaiCeai
2
Într-o sobă de top fumător loc înmuiate ceai și mere chips-uri în partea de jos a tigaie și a pus pe foc mediu pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De MereChipsuri De Mere
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți orice exces de ulei și puneți sturionul pe raft și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Lăsați să fumeze pe plită până când peștele începe să se descuameze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Scoateți din tigaie și garnisiți cu ceapă, capere și ouă tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Stropiți cu creme fraiche și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista