Ceai Afumat Sturion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați sturionul afumat cu ceai. O porție conține 582 calorii, 10g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 3 și costă $6.68 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, coriandru măcinat, ceai rusesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Sturion marinat cu salată de năut marocan, Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă, și Creveți bătuți cu lapte bătut cu Caviar de sturion din California și Creme Fraiche peste varză de mazăre și salată de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Marinați sturionul în ulei de măsline, coriandru, șalotă și mărar timp de 8 ore, la frigider. Înmuiați ceaiul și chipsurile de măr în apă timp de 2 ore.
Într-o sobă de top fumător loc înmuiate ceai și mere chips-uri în partea de jos a tigaie și a pus pe foc mediu pe aragaz.
Scurgeți orice exces de ulei și puneți sturionul pe raft și acoperiți.
Lăsați să fumeze pe plită până când peștele începe să se descuameze, aproximativ 12 minute.
Scoateți din tigaie și garnisiți cu ceapă, capere și ouă tocate.
Stropiți cu creme fraiche și serviți.