Cea Mai Ușoară Supă De Cartofi Încărcată Vreodată

Cea Mai Ușoară Supă De Cartofi Încărcată Vreodată
Cea mai ușoară supă de cartofi încărcată vreodată ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi Încărcată, și Supă De Cartofi Încărcată.

Instrucțiuni

1
Într - o cratiță de 3 litri, amestecați laptele, sarea, pep-per și cartofii, rupând cartofii cu biciul sau lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se încălzește la fierbere la foc mare; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 4 minute, amestecand frecvent cu telul, până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă 2/3 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Top porții individuale cu restul de 1/3 cană de brânză și slănină; garnisiți cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista