Cea Mai Ușoară Pudră De Porumb

Cea Mai Ușoară Pudră De Porumb
Nevoie de o supă vegetariană? Cea mai ușoară pudră de porumb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pudră De Porumb, Chowder De Porumb I, și Pudră De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, morcovii, țelina, cartofii, porumbul și frunza de dafin într-un aragaz lent de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se presară cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper, apoi se toarnă în 2 căni de apă. Gatiti, acoperit, la setarea scazuta timp de 4 pana la 5 ore, pana cand legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
ApăApă
SareSare
3
Puneți o parte din lichid într-o ceașcă mică și adăugați făina în ceașcă, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Se toarnă suspensia înapoi în supă și se amestecă pentru a se combina; gătiți la setarea înaltă timp de 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
5
Se toacă frunzele de țelină. Se amestecă smântâna, împreună cu pătrunjelul și frunzele de țelină. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De țelinăFrunze De țelină
PătrunjelPătrunjel
CremăCremă
Carne MăcinatăCarne Măcinată
6
Se servește fierbinte.
7
MmmBacon
8
Dacă doriți, începeți praful gătind 8 felii slănină într-o tigaie mare adâncă sau oală la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Se toarnă toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură și se readuce tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa, morcovii și țelina, apoi presărați legumele cu făina. Gatiti, amestecand, pana cand faina incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
12
Adăugați 2 căni de apă și amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei; turnați legumele și lichidul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
13
Adăugați cartofii, porumbul, frunza de dafin și sarea și piperul după gust și gătiți la setarea scăzută timp de 4 până la 5 ore. Se amestecă smântâna, pătrunjelul și frunzele de țelină, se condimentează din nou și se servește presărat cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De țelinăFrunze De țelină
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
CremăCremă
PorumbPorumb
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista