Cea Mai Ușoară Pudră De Porumb
Nevoie de o supă vegetariană? Cea mai ușoară pudră de porumb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pudră De Porumb, Chowder De Porumb I, și Pudră De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, morcovii, țelina, cartofii, porumbul și frunza de dafin într-un aragaz lent de 4 litri.
Se presară cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper, apoi se toarnă în 2 căni de apă. Gatiti, acoperit, la setarea scazuta timp de 4 pana la 5 ore, pana cand legumele sunt moi.
Puneți o parte din lichid într-o ceașcă mică și adăugați făina în ceașcă, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă suspensia înapoi în supă și se amestecă pentru a se combina; gătiți la setarea înaltă timp de 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
Se toacă frunzele de țelină. Se amestecă smântâna, împreună cu pătrunjelul și frunzele de țelină. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Dacă doriți, începeți praful gătind 8 felii slănină într-o tigaie mare adâncă sau oală la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Se toarnă toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură și se readuce tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina, apoi presărați legumele cu făina. Gatiti, amestecand, pana cand faina incepe sa se rumeneasca.
Adăugați 2 căni de apă și amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei; turnați legumele și lichidul în aragazul lent.
Adăugați cartofii, porumbul, frunza de dafin și sarea și piperul după gust și gătiți la setarea scăzută timp de 4 până la 5 ore. Se amestecă smântâna, pătrunjelul și frunzele de țelină, se condimentează din nou și se servește presărat cu slănină.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;