Cea Mai Bună Salată De Ouă Vreodată
Cea mai bună salată de ouă este vreodată a fără lactate felul principal. O porție conține 319 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,33 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pâine de secară, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță de 2 litri. Acoperiți cu apă rece la cel puțin 1 inch deasupra ouălor. Acoperiți cratița; se încălzește la fierbere.
Scoateți imediat de pe foc; lăsați să stea acoperit 15 minute (12 minute pentru mediu și 18 minute pentru extra-mare).
Scurgere. Puneți imediat ouăle în apă rece cu cuburi de gheață sau treceți apă rece peste ouă până se răcește complet.
Pentru a coaja, atingeți ușor oul pe blat până când întreaga coajă este crăpată fin.
Rola ușor între mâini pentru a slăbi coajă. Începând de la capătul mare, curățați oul sub apă curentă rece pentru a ajuta la îndepărtarea cojii.
Tăiați gros ouăle și puneți-le într-un castron mediu. Se amestecă maioneza, sarea și piperul. Se amestecă șunca și ceapa.
Întindeți amestecul de ouă pe fiecare dintre cele 2 felii de pâine prăjită. Se acoperă cu pâinea rămasă.