Cea mai bună pâine irlandeză de sodă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 534 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți stafide, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Amestecați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați ușor untul în amestecul de făină până se combină bine și amestecați stafidele. Într-un alt castron, bateți Zara și ouăle împreună; bateți ușor amestecul de zară în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Stafide
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
Bateti
Bol
3
Așezați aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a crescut și blatul este maro auriu, 45 de minute până la 1 oră. Un cuțit introdus în centrul pâinii ar trebui să iasă curat. Răciți pâinea în tigaie pe o grătar timp de 10 minute înainte de a o scoate.