Cea Mai Bună Pâine Irlandeză Cu Sifon

Cea mai bună pâine irlandeză de sodă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 534 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți stafide, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9 inci.
Amestecați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați ușor untul în amestecul de făină până se combină bine și amestecați stafidele. Într-un alt castron, bateți Zara și ouăle împreună; bateți ușor amestecul de zară în amestecul de făină.
Așezați aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a crescut și blatul este maro auriu, 45 de minute până la 1 oră. Un cuțit introdus în centrul pâinii ar trebui să iasă curat. Răciți pâinea în tigaie pe o grătar timp de 10 minute înainte de a o scoate.