Cea Mai Bună Pizza Pepperoni

Cea Mai Bună Pizza Pepperoni
Cea mai bună Pizza Pepperoni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 336 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, condimente, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, Pizza Cu Pepperoni, și Pizza Cu Pepperoni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahărul, sarea, 2 linguri de ulei și 2-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 15-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați la un 14-in uns. tigaie pentru pizza, lăsând aluatul să se drapeze peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Tăiați bucățile de brânză în jumătate pe lungime; așezați în jurul marginii tigaiei. Îndoiți aluatul peste brânza cu sfoară; Ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Înțepați bine aluatul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Periați cu uleiul rămas;se presară cu condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Se coace la 425 CP timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Răspândiți peste crustă. Aranjați pepperoni deasupra; presărați cu amestec de brânză italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
13
Coaceți timp de 10-15 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Valle Reale Montepulciano d ' Abruzzo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Valle Reale Montepulciano d ' Abruzzo
Valle Reale Montepulciano d ' Abruzzo
Valle Reale introduce iubitorii de vin la un nou nivel de Montepulciano. Un vin aromat frumos bogat, ferm, dar suplu, poate fi consumat tânăr cu mâncăruri consistente de paste, păsări de curte prăjite sau raft de miel.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista