Cea mai bună carne de vită Stroganoff
Rețeta Best Beef Stroganoff vă poate satisface pofta din Europa de Est în aproximativ 45 de minute . Pentru 2,23 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. O porție conține 459 de calorii , 23 g de proteine și 19 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. 96 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de usturoi, ceapă, ciuperci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69% . Încercați carne de vită Stroganoff cu ciuperci Bella , paste clasice de vită Stroganoff și Easy Weeknight Beef Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței și gătiți 5 până la 7 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-înalt. Amestecați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie ușor.
Amestecați ciupercile și continuați să gătiți 2 minute.
Puneți fâșii de friptură într-o cratiță și gătiți aproximativ 1 minut.
Se amestecă în consome, Burgundy și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere.
Într-un castron mic, amestecați bine făina cu apă rece până se omogenizează. Reduceți căldura cratiței la mic. În timp ce amestecați constant, turnați încet amestecul de făină în cratiță. Reveniți treptat la fiert în timp ce amestecați rapid, până când sosul este gros și neted. Acoperiți cratita și continuați să gătiți 5 minute, amestecând din când în când.
Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se amesteca cu smantana.
Serviți peste tăiței cu ou fierte.