Cea Mai Bună Baie De Spanac Vreodată

Cea Mai Bună Baie De Spanac Vreodată
Cea mai bună baie de spanac vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 1 porții cu 3998 calorii, 80g de proteine, și 267g de grăsime fiecare. Pentru $12.09 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de castane de apă, pâine rotundă cu aluat, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, smântâna, amestecul de supă de praz uscat, castanele de apă și spanacul tocat. Se răcește la frigider 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
Amestec De SupăAmestec De Supă
SpanacSpanac
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Îndepărtați partea superioară și interiorul pâinii cu aluat. Umpleți cu amestec de maioneză. Rupeți bucățile de pâine îndepărtate în bucăți pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
MaionezăMaioneză
PâinePâine

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista