Ce zici de halibutul ăla

Ce zici de halibutul ăla
Ce zici că halibutul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.22 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 684 calorii, 67g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați baza de curry, pasta de roșii, ghimbirul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nut-za-Bout " Pizza, Foccacia ' Bout It: mușcături de Focaccia de roșii și ciuperci, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista