Ce naiba...Rulouri De Ou Coapte

Ce naiba...Rulouri De Ou Coapte
Ce naiba...Rulourile de ouă coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 186 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână castane de apă, ardei gras, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați O salată pentru Elle – o cină ușoară și amintiri ale unui prieten drag, Rulouri De Ou Coapte, și Rulouri De Ou Tex-Mex La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent și încălziți la foc mediu; gătiți și amestecați morcovii, mugurii de fasole, castanele de apă, ardeiul verde, ceapa verde și usturoiul până când legumele sunt crocante, aproximativ 3 minute. Se amestecă puiul până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Spray De GătitSpray De Gătit
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați amidonul de porumb, apa, sosul de soia, 1 linguriță de ulei, zahărul brun și cayenne într-un castron mic; se amestecă în amestecul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare și se amestecă, gătind până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
SosSos
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lingură 1/4 cană amestec de pui pe treimea inferioară a unui înveliș de rulou de ou. Îndoiți părțile spre centru și rotiți bine; așezați cusătura cu fața în jos pe foaia de copt pregătită. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. Pulverizați partea superioară a rulourilor de ouă cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista