Ce am făcut în vacanța de vară (plus Salam , Prosciutto și Provolone Panini)

Ceea ce am făcut în vacanța mea de vară (plus Salam, Prosciutto și Provolone Panini) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 231g de grăsime, și un total de 3530 calorii. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de capere, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto Provolone Panini, Presto Pesto Panini (cu Prosciutto, Provolone și ardei), și Sandvișuri cu anghinare, brânză Provolone și Salam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o rolă de ciabatta pe jumătate pe lungime pentru a crea un vârf și un fund.
Întindeți 1 până la 2 linguri de salsa în stil Italian în jumătatea inferioară.
Adăugați o felie de brânză, două felii de salam, o felie de prosciutto și o a doua felie de brânză. Se acoperă cu încă 1 până la 2 linguri de salsa. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară de ciabatta.Grătiți timp de 3 până la 4 minute până când brânza este topită și pâinea este prăjită.
Tăiați în jumătate și serviți imediat.