Caș Portocaliu
Orange caș ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 862 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de portocale, unt, căpșuni cu tulpină lungă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolată Cookie-uri Brownie portocaliu cu sânge portocaliu caș, Caș Portocaliu, și Caș Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Îndepărtați coaja din portocale cu un cojitor de legume, având grijă să evitați miezul alb.
Puneți coaja în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel.
Adăugați zahărul și pulsul până când coaja este tocată foarte fin.
Crema de unt în castron de un mixer electric echipat cu un accesoriu cu zbaturi.
Adăugați amestecul de zahăr/coajă de portocală și amestecați până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle, pe rând, apoi adăugați sucul de portocale și sarea.
Se amestecă până se combină.
Se toarnă amestecul într-o cratiță de 2 litri și se gătește la foc mic până se îngroașă, aproximativ 10 minute, amestecând constant. Cașul portocaliu va fi gata atunci când acoperă o lingură și va înregistra aproximativ 175 de grade F pe un termometru cu bomboane. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, altfel se va coagula.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească sau se dă la frigider.
Așezați cașul portocaliu într-un bol și aranjați decorativ căpșunile pe un platou de servire în jurul bolului.