Caș de lămâie și tort de cremă

Caș de lămâie și tort de cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cașul de lămâie și tortul cu cremă. Această rețetă servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie, Tort de migdale cu cremă de caș de lămâie Meyer și gel de zmeură Elixte, și Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Cașul De Lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
2
Bateți amestecul de tort și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare la viteză mică cu un mixer electric până când sunt combinate; creșteți viteza la mediu și bateți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinoase de 9 inci.
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe o grătar 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Bateți frișca la viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat 3 linguri de zahăr, bătând până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat smântână, bătând până când amestecul se răspândește consistență. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Combinați apa fierbinte, 1/3 cană de zahăr și sucul de lămâie într-un bol mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de tort; folosiți o culegere de lemn pentru a face găuri în tort la 1/2 inci distanță. Turnați încet jumătate din amestecul de sirop de zahăr peste stratul de tort până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
8
Întindeți 1 cană caș de lămâie peste strat. Top cu stratul de tort rămase; utilizați un pick de lemn pentru a scormoni găuri în tort 1/2-inch afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Se toarnă siropul rămas peste strat și se acoperă cu cașul de lămâie rămas, lăsând o margine de 1 1/2 inci în jurul marginii tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
10
Răspândiți glazura de smântână pe părțile laterale ale tortului și pe marginea de 1 1/2 inch în jurul marginii superioare a tortului, lăsând vizibilă cașul de lămâie. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
*Doar în scopuri de testare, am folosit Betty Crocker Super
12
Tort Umed
13
Amestecă.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista