Caș de lămâie și tort de cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cașul de lămâie și tortul cu cremă. Această rețetă servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie, Tort de migdale cu cremă de caș de lămâie Meyer și gel de zmeură Elixte, și Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Cașul De Lămâie.
Bateți amestecul de tort și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare la viteză mică cu un mixer electric până când sunt combinate; creșteți viteza la mediu și bateți 2 minute.
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinoase de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe o grătar 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe grătar.
Bateți frișca la viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat 3 linguri de zahăr, bătând până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat smântână, bătând până când amestecul se răspândește consistență. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Combinați apa fierbinte, 1/3 cană de zahăr și sucul de lămâie într-un bol mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de tort; folosiți o culegere de lemn pentru a face găuri în tort la 1/2 inci distanță. Turnați încet jumătate din amestecul de sirop de zahăr peste stratul de tort până când lichidul este absorbit.
Întindeți 1 cană caș de lămâie peste strat. Top cu stratul de tort rămase; utilizați un pick de lemn pentru a scormoni găuri în tort 1/2-inch afară.
Se toarnă siropul rămas peste strat și se acoperă cu cașul de lămâie rămas, lăsând o margine de 1 1/2 inci în jurul marginii tortului.
Răspândiți glazura de smântână pe părțile laterale ale tortului și pe marginea de 1 1/2 inch în jurul marginii superioare a tortului, lăsând vizibilă cașul de lămâie. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire. A se păstra la frigider.
*Doar în scopuri de testare, am folosit Betty Crocker Super