Caș De Lămâie De Căpșuni
Cașul de lămâie de căpșuni este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 110. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 353 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, coajă de lămâie, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tartă Cu Brânză Cu Coajă De Lămâie Cu Căpșuni, Tartă de căpșuni cu Moscato Lemon Curd # SundaySupper, și Cupcakes Stratificate Cu Caș De Lămâie Cu Glazură De Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați untul, zahărul și coaja de lămâie. Bateți cu un mixer electric până se combină bine.
Combinați sucul de lămâie și căpșunile într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de suc de lămâie în amestecul de zahăr și bateți până se combină. Bateți gălbenușurile pe rând.
Transferați amestecul într-o oală de dimensiuni medii, cu fund greu. Gatiti amestecul la foc mic, amestecand continuu, pana devine gros si cremos, aproximativ 12 minute. Acesta va înregistra 170 de exemplare pe un termometru pentru bomboane.
Strecurați imediat cașul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol. Se toarnă cașul în borcane, se răcește la temperatura camerei, apoi se sigilează borcanele și se păstrează la frigider până la două săptămâni.