Caș De Limonadă Roz

Caș De Limonadă Roz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cașul de limonadă roz. Această rețetă servește 65. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 90 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți unt, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Limonadă, Limonadă Roz, Limeade, Cupcakes Cu Bezea Roz Cu Caș De Zmeură, și Plăcintă Cu Limonadă Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Conservatorul de apă clocotită și sterilizați 6 borcane cu jumătate de halbă fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Zdrobiți zmeura transformându-le într-o moară de alimente sau zdrobindu-le printr-o sită fină folosind dosul unei linguri până când nu mai rămân decât semințele. Ar trebui să aveți aproximativ o cană de suc/pulpă de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Pregătiți un cazan dublu aducând un centimetru de apă la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii (3 litri). Odată ce apa fierbe, lăsați focul la minim și mențineți un foc mic. Puneți un vas nereactiv, sigur la căldură deasupra cratiței. Asigurați-vă că fundul vasului nu este în contact cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați zahărul, ouăle, coaja de lămâie, sucul de lămâie, pulpa de zmeură și sarea în vasul cazanului dublu și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Gătiți cașul, amestecând frecvent, până când amestecul începe să se lumineze în culoare și să se îngroașe, aproximativ zece minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Bateți untul și vanilia și continuați să gătiți până când se înregistrează 170 F pe o bomboană sau un termometru de citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Odată ce cașul a atins consistența dorită, opriți focul și strecurați-l printr-o sită fină pentru a prinde bucăți mari de coajă de lămâie sau orice ou solidificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Puneți cașul în borcane pregătite, lăsând un sfert de centimetru de spațiu pentru cap. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
PolonicPolonic
9
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
11
După zece minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de cinci minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții65
Scor De Sănătate0
Revista