Caș de fructe de pasiune
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, fructul pasiunii caș ar putea fi un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 20 de porții cu 123 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pulpă de fructul pasiunii, ouă, zahăr tos auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 5%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiți de nucă de cocos cu caș de fructe de pasiune, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Souffl De Fructe De Pasiune 6CR Cu Supă De Fructe De Ananas.
Instrucțiuni
Puneți pulpa fructului pasiunii într-un robot de bucătărie și bateți pentru a separa semințele de toate bucățile Suculente.
Răzuiți într-o sită așezată peste o cratiță medie, împingând cât mai multă pulpă. Rezervați 2 linguri de semințe, apoi aruncați restul.
Adăugați ingredientele rămase în tigaie și puneți la foc mic.
Bateți până când tot untul s-a topit apoi, folosind o lingură de lemn, amestecați constant până când cașul din fructul pasiunii s-a îngroșat până la o consistență similară cu cașul de lămâie. Nu fi tentat să măriți căldura pentru a accelera procesul, deoarece ouăle se vor coagula; asigurați-vă că amestecați și în jurul marginii, deoarece aici ar putea prinde mai întâi.
Cerneți cașul într-un castron curat pentru a scăpa de orice bucăți de ouă care s-ar fi putut coagula. Se amestecă semințele rezervate și se răcește, înainte de lingură în borcane și răcire. Cașul se va păstra la frigider timp de o săptămână. Mănâncă sufocat pe pâine prăjită cu unt fierbinte, crumpets sau scones (Vezi rețete conexe).